Home » R-nest

R-nest Van Het Variker erf

Op 9 en 10 maart 2019 wordt Ila gedekt door Yuma vom Helmefeld.

Yuma is een mooie blonde reu, geboren 20 juli 2013. Hij is 70 cm groot en weegt 40 kg. Zijn eigenaren zijn Daniela Ziegler en Karl-Heinz Obermeier en zij wonen in Deggendorf aan de Donau in Beieren. Vanzelfsprekend heeft Yuma gezonde heupen (HD-A1) en geen erfelijke oogafwijkingen.

Opmerkelijk is dat een oma van Ila, Aleiga vom Traumpfad, gefokt is door diezelfde Daniela Ziegler samen met haar Moeder.

Op een echo, gemaakt op 8 april, blijkt dat Ila drachtig is. Ze werd dikker en dikker.

Op 10 mei is het zover. Om 3 uur 's nachts liggen er al 3 pups in de werpkist: Ronja, Rufus en Reena, resp. een zwart teefje, een zwart reutje en een zwartblond teefje. Om 4 uur en 5 uur volgen Reia en Riika, allebei zwarte teefjes. Daarna stokt het even tot om ongeveer 8 uur Roeska geboren wordt, een blond teefje, direct gevolgd door Rocco, een blond reutje.Om 9:45 uur volgt nog een zwart teefje, Roya, en om 12 uur tenslotte een zwart reutje, Ragnar.

 

 

 

 

Hoelang gaat het nog duren?

 

 

Gelukkig heeft mama genoeg voor iedereen.

lekker met z'n allen onder de warme lamp

 

na 2 weken: we moeten nog veel slapen

elke dag een of twee keer wegen

na 3 weken: hoi, het is mooi weer en we mogen naar buiten!

4 weken: drinken bij mama

5 weken: eten uit een eigen bakje

                                  kindervisite                     

         

                    lekker in bad                                   hé, ik wil ook wat!                                 samen met mama naar de dokter

 

   samen met mama uit een bak eten                   de eerste benchtraining                            meer dan 30 graden: rust